6 πατάτες
6 κολοκύθια
700γρ φρέσκο ανθότυρο
300γρ ξινομυζήθρα
4κ.σ. γεμάτες αλεύρι
4 μεγάλα αυγά
3/4φλ. ελαιόλαδο
1 γιαούρτι στραγγιστό 200 γρ.
1 μεγάλη ντομάτα ώριμη ψιλοκομμένη
4κ.σ. φρέσκος ψιλοκομμένος δυόσμος
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα λαχανικά μας σε πολύ λεπτές ροδέλες στο Τζούνιορ Σεφ τα βάζουμε στο Μίντιουμ Μπωλ 4,5λ και τα αλατοπιπερώνουμε καλά. Προσθέτουμε τα τυριά σε τρίμματα και το αλεύρι τα ανακατεύουμε όλα μαζί με το Κουτάλι Αναμείξεως και τα στρώνουμε στο νέο Ούλτρα Πλας Παραλληλόγραμμο 3,3λ. Κάνουμε μια στρώση την ψιλοκομμένη ντομάτα και τον φρέσκο δυόσμο αφού τον ψιλοκόψουμε στο Σπίντυ Τσόπερ. Χτυπάμε στο Μπωλ Αναμείξεως 3λ. τα αβγά το γιαούρτι και το λάδι και περιχύνουμε τα λαχανικά που έχουμε στρώσει. Ψήνουμε για μια ώρα στους 180 C σε καλά προθερμασμένο φούρνο. Ξεσκεπάζουμε το ούλτρα πλας και αφήνουμε το σουφλέ να ψηθεί για ακόμα 30' μέχρι να ροδίσει
Το σουφλέ λαχανικών σερβίρεται κρύο ή σε θερμοκρασία δωματίου