ΠΕΙΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΑΜΟΥ, ΕΞΟΠΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ TUPPERWARE

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Φόρμα Σιλικόνης για μπισκότα

Φόρμα Σιλικόνης για μπισκότα
Εύκαμπτη φόρμα  που διευκολύνει το ξεφορμάρισμα είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη και αντέχει σε θερμοκρασία έως 22O'C στο φούρνο μικροκυμάτων και στο συμβατικό φούρνο.
Η σιλικόνη αντέχει σε θερμοκρασίες έως -25'C στην κατάψυξη. 
 Εξαιρετικά ελαφριά.
Άθραυστη.
Εύκαμπτη και σχεδιασμένη ώστε να μη χάσει το αρχικό της σχήμα από την καθημερινή χρήση και την αποθήκευση.
Ανάλογα με τη συνταγή σας οι φόρμα  χρειάζεται λίγο ή καθόλου λάδωμα.
Εύκολη στο καθάρισμα.
Πολύ καλή μετάδοση της θερμότητας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 
Μη λιώνετε σοκολάτα σε θερμοκρασία μεγαλύτερη των 100'C ενώ για προετοιμασία γλυκών με σοκολάτα ή  φαγητών με τομάτα μη χρησιμοποιείτε θερμοκρασία, άνω των 180'C για αποφυγή λεκιάσματος.
Μη χρησιμοποιείτε μαχαίρια ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα.
Να φοράτε πάντα γάντια όταν μεταφέρετε την φόρμα από το συμβατικό φούρνο ή το φούρνο μικροκυμάτων.
Πριν τη χρήση να πλένετε τη Φόρμα σιλικόνης στο χέρι με απορρυπαντικό και ζεστό νερό, να την ξεβγάζετε με κρύο νερό και να τη σκουπίζετε με μία πετσέτα.
Μετά τη χρήση να την πλένεται στο πλυντήριο πιάτων ή στο χέρι.
Να μη χρησιμοποιείτε σπρέι ψησίματος.
Να αφήνετε το κέικ να κρυώσει 10-15 λεπτά πριν το ξεφορμάρετε. Κατόπιν, τεντώστε μαλακά τη φόρμα γύρω-γύρω ώστε να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα και να ξεφορμαριστεί πιο εύκολα.
Στο φούρνο, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε τη σχάρα για να ακουμπήσετε τη φόρμα και όχι ταψί.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ 
Στο συμβατικό φούρνο:  Καπ κέικ βάφλες, μπισκότα, μακρόν, παντεσπάνι, πατάτες κομμένες σε λωρίδες, πίτσα, ψωμί, σουφλέ, κέικ.
Στην κατάψυξη: παγωτό και κορμό.
Στο ψυγείο: μους, ζελέ με φρούτα, σαλάτες με ζελέ, γλυκό με μπισκότα.

ΧΡΗΣΗ
Μαγείρεμα
Κατάψυξη


Υλικό | S

Κατάλογος Φθινόπωρο/Χειμώνας 23/24

Κατάλογος Φθινόπωρο/Χειμώνας 23/24
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ

Tupperware Μαγειρικά Σκεύη Chef Series

Tupperware Μαγειρικά Σκεύη Chef Series
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ