1 ΚΟΥΠΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
3 ΑΥΓΑ
ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΗΛΙΕΛΑΙΟ
1 ΜΠΕΚΙΝ
1 ΚΓ ΑΛΑΤΙ
1 ΚΟΥΠΑ ΑΛΕΥΡΙ
1 ΚΟΥΠΑ ΦΕΤΑ ΣΚΛΗΡΗ
1 ΚΟΥΠΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΩΛ ΑΝΑΜΙΞΕΩΣ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΑΝΑΜΙΞΕΩΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΟ ΜΠΕΚΙΝ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΠΤΗ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 C 40ΛΕΠΤΑ