ΠΕΙΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΑΜΟΥ, ΕΞΟΠΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ TUPPERWARE

Λαβράκι ρολό με Λαχανικά
Υλικά για 4-6 άτομα:
• 1 κρεμμύδι
• 1 σκελίδα σκόρδο
• 3 κόκκινες πιπεριές (600 γρ.)
• 4 τομάτες (600 γρ.)
• 3 κολοκυθάκια (600 γρ.)
• 1 μελιτζάνα (300 γρ.)
• 80 ml ελαιόλαδο
• 50 ml πελτές τομάτας
• 1 κ.γ. θυμάρι ξερό
• 10 φύλλα βασιλικού
• 80 γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι
• 6 φιλέτα λαβράκι
(150 γρ. το καθένα)
• Αλάτι, πιπέρι
1. Ξεφλουδίζουμε το κρεμμύδι
και το σκόρδο και τα ψιλοκόβουμε στο Ίζυ Τσόπερ.
2. Καθαρίζουμε και κόβουμε όλα τα λαχανικά.
3. Στο Νέο Ούλτρα Πλας 3,5 λ. αναμειγνύουμε τα λαχανικά, το κρεμμύδι και το σκόρδο με 50ml ελαιόλαδο, το πελτέ τομάτας και το θυμάρι. Σκεπάζουμε το δοχείο και μαγειρεύουμε για 1 ώρα σε προθερμασμένο φούρνο.
4. Ψιλοκόβουμε το βασιλικό στο Ίζυ Τσόπερ, το προσθέτουμε στο μείγμα λαχανικών μαζί με αλάτι και πιπέρι.
5. Στο Ίζυ Τσόπερ ψιλοκόβουμε τις ελιές, προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
6. Με τη Λεπτή Σπάτουλα Σιλικόνης απλώνουμε το μείγμα πάνω στα φιλέτα. Τα κάνουμε ρολάκια και τα στερεώνουμε με μια οδοντογλυφίδα. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
7. Αναποδογυρίζουμε το κάλυμμα του Ούλτρα Πλας και το τοποθετούμε στη βάση του δοχείου. Βάζουμε τα ρολάκια ψαριού στο κάλυμμα και ψήνουμε στο προθερμασμένο φούρνο για 15’.



Συνταγές  tupperware

Κατάλογος Φθινόπωρο/Χειμώνας 23/24

Κατάλογος Φθινόπωρο/Χειμώνας 23/24
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ

Tupperware Μαγειρικά Σκεύη Chef Series

Tupperware Μαγειρικά Σκεύη Chef Series
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ