ΥΛΙΚΑ
2 Μέτρια παντζάρια
1 Σκελίδα σκόρδο
200 γρ γιαούρτι
100 γρ μαγιονέζα
100 γρ καρύδια
1 κ.γ. αλάτι
50 ml ξύδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε 10 λεπτά τα παντζάρια τα ξεφλουδίζουμε και τα βάζουμε στο μεγάλο τσόπερ και τα χοντροκόβουμε. Με τον πιεστή σκόρδου πολτοποιούμε το σκόρδο. Με το μίνι τσόπερ ψιλοκόβουμε τα καρύδια. Βάζουμε στο μεγάλο τσόπερ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν και αφήνουμε στο ψυγείο περίπου τρεις ώρες για να δέσουν η γεύσεις σερβίρουμε με τριμμένο καρύδι
.
ΠΕΙΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΑΜΟΥ, ΕΞΟΠΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ TUPPERWARE
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)
Γλυκά και φαγητά με συνταγές από την Tupperware
- ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ
- BROWNIES
- ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ
- ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
- CHEESECAKE
- ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΑ
- ΝΤΟΝΑΤΣ
- Ψητό κοτόπουλο με λεμόνι και βασιλικό
- Βάφλες φράουλας και μπανάνας
- ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ
- Ντόνατς με γεύση πορτοκάλι
- Πιπεριές γεμιστές με ρύζι και μανιτάρια
- Μαρινάδα για κοτόπουλο,μοσχάρι,χοιρινό & αρνί,ψάρι,φρούτα,λαχανικά
- Σουφλέ λαχανικών
- Ομελέτα με λαχανικά
- Λαβράκι ρολό με Λαχανικά
- ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΡΕΒΙΘΙΑ