ΠΕΙΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΑΜΟΥ, ΕΞΟΠΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ TUPPERWARE

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

φόρμα σιλικόνης για Καπ Κέικ

Φόρμα σιλικόνης για καπ κέικ 
(29,8χ19,4χ3,6 εκ.υψ.)
Η φόρμα σιλικόνης για Καπ Κέικ διαθέτει 6 θήκες των 115ml .
Εύκαμπτη φόρμα  που διευκολύνει το ξεφορμάρισμα είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη και αντέχει σε θερμοκρασία έως 22O'C στο φούρνο μικροκυμάτων και στο συμβατικό φούρνο.
Η σιλικόνη αντέχει σε θερμοκρασίες έως -25'C στην κατάψυξη. 
 Εξαιρετικά ελαφριά.
Άθραυστη.
Εύκαμπτη και σχεδιασμένη ώστε να μη χάσει το αρχικό της σχήμα από την καθημερινή χρήση και την αποθήκευση.
Ανάλογα με τη συνταγή σας οι φόρμα  χρειάζεται λίγο ή καθόλου λάδωμα.
Εύκολη στο καθάρισμα.
Πολύ καλή μετάδοση της θερμότητας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 
Μη λιώνετε σοκολάτα σε θερμοκρασία μεγαλύτερη των 100'C ενώ για προετοιμασία γλυκών με σοκολάτα ή  φαγητών με τομάτα μη χρησιμοποιείτε θερμοκρασία, άνω των 180'C για αποφυγή λεκιάσματος.
Μη χρησιμοποιείτε μαχαίρια ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα.
Να φοράτε πάντα γάντια όταν μεταφέρετε την φόρμα από το συμβατικό φούρνο ή το φούρνο μικροκυμάτων.
Πριν τη χρήση να πλένετε τη Φόρμα σιλικόνης στο χέρι με απορρυπαντικό και ζεστό νερό, να την ξεβγάζετε με κρύο νερό και να τη σκουπίζετε με μία πετσέτα.
Μετά τη χρήση να την πλένεται στο πλυντήριο πιάτων ή στο χέρι.
Να μη χρησιμοποιείτε σπρέι ψησίματος.
Να αφήνετε το κέικ να κρυώσει 10-15 λεπτά πριν το ξεφορμάρετε. Κατόπιν, τεντώστε μαλακά τη φόρμα γύρω-γύρω ώστε να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα και να ξεφορμαριστεί πιο εύκολα.
Στο φούρνο, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε τη σχάρα για να ακουμπήσετε τη φόρμα και όχι ταψί.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ 
Στο συμβατικό φούρνο:  Καπ κέικ βάφλες, μπισκότα, μακρόν, παντεσπάνι, πατάτες κομμένες σε λωρίδες, πίτσα, ψωμί, σουφλέ, κέικ.
Στην κατάψυξη: παγωτό και κορμό.
Στο ψυγείο: μους, ζελέ με φρούτα, σαλάτες με ζελέ, γλυκό με μπισκότα.

ΧΡΗΣΗ
Μαγείρεμα
Κατάψυξη


Υλικό | S

Φύλλο Σιλικόνης με πλαίσιο

Φύλλο σιλικόνης με πλαίσιο 
(35,3χ31,5χ1,1 εκ.υψ.)
Το Φύλλο Σιλικόνης με πλαίσιο διαθέτει 36 κύκλους διαμέτρου 3 εκ.
 Είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη και αντέχει σε θερμοκρασία έως 22O'C στο φούρνο μικροκυμάτων και στο συμβατικό φούρνο.
Η σιλικόνη αντέχει σε θερμοκρασίες έως -25'C στην κατάψυξη. 
 Εξαιρετικά ελαφρύ.
Άθραυστο.
Εύκαμπτο και σχεδιασμένο ώστε να μη χάσει το αρχικό του σχήμα από την καθημερινή χρήση και την αποθήκευση.
Ανάλογα με τη συνταγή σας   χρειάζεται λίγο ή καθόλου λάδωμα.
Εύκολο στο καθάρισμα.
Πολύ καλή μετάδοση της θερμότητας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 
Μη λιώνετε σοκολάτα σε θερμοκρασία μεγαλύτερη των 100'C ενώ για προετοιμασία γλυκών με σοκολάτα ή  φαγητών με τομάτα μη χρησιμοποιείτε θερμοκρασία, άνω των 180'C για αποφυγή λεκιάσματος.
Μη χρησιμοποιείτε μαχαίρια ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα.
Να φοράτε πάντα γάντια όταν μεταφέρετε την φόρμα από το συμβατικό φούρνο ή το φούρνο μικροκυμάτων.
Πριν τη χρήση να πλένετε τη Φόρμα σιλικόνης στο χέρι με απορρυπαντικό και ζεστό νερό, να την ξεβγάζετε με κρύο νερό και να τη σκουπίζετε με μία πετσέτα.
Μετά τη χρήση να την πλένεται στο πλυντήριο πιάτων ή στο χέρι.
Να μη χρησιμοποιείτε σπρέι ψησίματος.
Να αφήνετε το κέικ να κρυώσει 10-15 λεπτά πριν το ξεφορμάρετε. Κατόπιν, τεντώστε μαλακά τη φόρμα γύρω-γύρω ώστε να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα και να ξεφορμαριστεί πιο εύκολα.
Στο φούρνο, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε τη σχάρα για να ακουμπήσετε τη φόρμα και όχι ταψί.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ 
Στο συμβατικό φούρνο:  Καπ κέικ βάφλες, μπισκότα, μακρόν, παντεσπάνι, πατάτες κομμένες σε λωρίδες, πίτσα, ψωμί, σουφλέ, κέικ.
Στην κατάψυξη: παγωτό και κορμό.
Στο ψυγείο: μους, ζελέ με φρούτα, σαλάτες με ζελέ, γλυκό με μπισκότα.

ΧΡΗΣΗ
Μαγείρεμα
Κατάψυξη



Υλικό | S

Φόρμα Σιλικόνης για μπισκότα

Φόρμα Σιλικόνης για μπισκότα
Εύκαμπτη φόρμα  που διευκολύνει το ξεφορμάρισμα είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη και αντέχει σε θερμοκρασία έως 22O'C στο φούρνο μικροκυμάτων και στο συμβατικό φούρνο.
Η σιλικόνη αντέχει σε θερμοκρασίες έως -25'C στην κατάψυξη. 
 Εξαιρετικά ελαφριά.
Άθραυστη.
Εύκαμπτη και σχεδιασμένη ώστε να μη χάσει το αρχικό της σχήμα από την καθημερινή χρήση και την αποθήκευση.
Ανάλογα με τη συνταγή σας οι φόρμα  χρειάζεται λίγο ή καθόλου λάδωμα.
Εύκολη στο καθάρισμα.
Πολύ καλή μετάδοση της θερμότητας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 
Μη λιώνετε σοκολάτα σε θερμοκρασία μεγαλύτερη των 100'C ενώ για προετοιμασία γλυκών με σοκολάτα ή  φαγητών με τομάτα μη χρησιμοποιείτε θερμοκρασία, άνω των 180'C για αποφυγή λεκιάσματος.
Μη χρησιμοποιείτε μαχαίρια ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα.
Να φοράτε πάντα γάντια όταν μεταφέρετε την φόρμα από το συμβατικό φούρνο ή το φούρνο μικροκυμάτων.
Πριν τη χρήση να πλένετε τη Φόρμα σιλικόνης στο χέρι με απορρυπαντικό και ζεστό νερό, να την ξεβγάζετε με κρύο νερό και να τη σκουπίζετε με μία πετσέτα.
Μετά τη χρήση να την πλένεται στο πλυντήριο πιάτων ή στο χέρι.
Να μη χρησιμοποιείτε σπρέι ψησίματος.
Να αφήνετε το κέικ να κρυώσει 10-15 λεπτά πριν το ξεφορμάρετε. Κατόπιν, τεντώστε μαλακά τη φόρμα γύρω-γύρω ώστε να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα και να ξεφορμαριστεί πιο εύκολα.
Στο φούρνο, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε τη σχάρα για να ακουμπήσετε τη φόρμα και όχι ταψί.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ 
Στο συμβατικό φούρνο:  Καπ κέικ βάφλες, μπισκότα, μακρόν, παντεσπάνι, πατάτες κομμένες σε λωρίδες, πίτσα, ψωμί, σουφλέ, κέικ.
Στην κατάψυξη: παγωτό και κορμό.
Στο ψυγείο: μους, ζελέ με φρούτα, σαλάτες με ζελέ, γλυκό με μπισκότα.

ΧΡΗΣΗ
Μαγείρεμα
Κατάψυξη


Υλικό | S

φόρμα σιλικόνης παραλληλογραμμη

Φόρμα σιλικόνης παραλληλογραμμη  
(29χ11,5χ9 εκ.υψ.)
Εύκαμπτη φόρμα  που διευκολύνει το ξεφορμάρισμα είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη και αντέχει σε θερμοκρασία έως 22O'C για μαγείρεμα στο φούρνο μικροκυμάτων και στο συμβατικό φούρνο.
Η σιλικόνη αντέχει σε θερμοκρασίες έως -25'C για να  ετοιμάσετε γρήγορα παγωτό ή κορμό.
 Εξαιρετικά ελαφριά.
Άθραυστη.
Εύκαμπτη και σχεδιασμένη ώστε να μη χάσει το αρχικό της σχήμα από την καθημερινή χρήση και την αποθήκευση.
Ανάλογα με τη συνταγή σας οι φόρμα  χρειάζεται λίγο ή καθόλου λάδωμα.
Λόγω της ευελιξίας της το φαγητό ξεφορμάρετε εύκολα. 
Εύκολη στο καθάρισμα.
Πολύ καλή μετάδοση της θερμότητας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 
Μη λιώνετε σοκολάτα σε θερμοκρασία μεγαλύτερη των 100'C ενώ για προετοιμασία γλυκών με σοκολάτα ή  φαγητών με τομάτα μη χρησιμοποιείτε θερμοκρασία, άνω των 180'C για αποφυγή λεκιάσματος.
Μη χρησιμοποιείτε μαχαίρια ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα.
Να φοράτε πάντα γάντια όταν μεταφέρετε την φόρμα από το συμβατικό φούρνο ή το φούρνο μικροκυμάτων.
Πριν τη χρήση να πλένετε τη Φόρμα σιλικόνης στο χέρι με απορρυπαντικό και ζεστό νερό, να την ξεβγάζετε με κρύο νερό και να τη σκουπίζετε με μία πετσέτα.
Μετά τη χρήση να την πλένεται στο πλυντήριο πιάτων ή στο χέρι.
Να μη χρησιμοποιείτε σπρέι ψησίματος.
Να αφήνετε το κέικ να κρυώσει 10-15 λεπτά πριν το ξεφορμάρετε. Κατόπιν, τεντώστε μαλακά τη φόρμα γύρω-γύρω ώστε να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα και να ξεφορμαριστεί πιο εύκολα.
Στο φούρνο, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε τη σχάρα για να ακουμπήσετε τη φόρμα και όχι ταψί.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ 
Στο συμβατικό φούρνο:  Καπ κέικ βάφλες, μπισκότα, μακρόν, παντεσπάνι, πατάτες κομμένες σε λωρίδες, πίτσα, ψωμί, σουφλέ, κέικ.
Στην κατάψυξη: παγωτό και κορμό.
Στο ψυγείο: μους, ζελέ με φρούτα, σαλάτες με ζελέ, γλυκό με μπισκότα.

ΧΡΗΣΗ
Μαγείρεμα
Κατάψυξη


Υλικό | S

φόρμα σιλικόνης για Βάφλες

Φόρμα σιλικόνης για βάφλες 
(19,4χ30χ2,7 εκ.υψ.)
Η φόρμα σιλικόνης για Βάφλες διαθέτει 4 θήκες των 100 ml.
Εύκαμπτη φόρμα  που διευκολύνει το ξεφορμάρισμα είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη και αντέχει σε θερμοκρασία έως 22O'C στο φούρνο μικροκυμάτων και στο συμβατικό φούρνο.
Η σιλικόνη αντέχει σε θερμοκρασίες έως -25'C στην κατάψυξη. 
 Εξαιρετικά ελαφριά.
Άθραυστη.
Εύκαμπτη και σχεδιασμένη ώστε να μη χάσει το αρχικό της σχήμα από την καθημερινή χρήση και την αποθήκευση.
Ανάλογα με τη συνταγή σας οι φόρμα  χρειάζεται λίγο ή καθόλου λάδωμα.
Εύκολη στο καθάρισμα.
Πολύ καλή μετάδοση της θερμότητας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 
Μη λιώνετε σοκολάτα σε θερμοκρασία μεγαλύτερη των 100'C ενώ για προετοιμασία γλυκών με σοκολάτα ή  φαγητών με τομάτα μη χρησιμοποιείτε θερμοκρασία, άνω των 180'C για αποφυγή λεκιάσματος.
Μη χρησιμοποιείτε μαχαίρια ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα.
Να φοράτε πάντα γάντια όταν μεταφέρετε την φόρμα από το συμβατικό φούρνο ή το φούρνο μικροκυμάτων.
Πριν τη χρήση να πλένετε τη Φόρμα σιλικόνης στο χέρι με απορρυπαντικό και ζεστό νερό, να την ξεβγάζετε με κρύο νερό και να τη σκουπίζετε με μία πετσέτα.
Μετά τη χρήση να την πλένεται στο πλυντήριο πιάτων ή στο χέρι.
Να μη χρησιμοποιείτε σπρέι ψησίματος.
Να αφήνετε το κέικ να κρυώσει 10-15 λεπτά πριν το ξεφορμάρετε. Κατόπιν, τεντώστε μαλακά τη φόρμα γύρω-γύρω ώστε να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα και να ξεφορμαριστεί πιο εύκολα.
Στο φούρνο, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε τη σχάρα για να ακουμπήσετε τη φόρμα και όχι ταψί.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ 
Στο συμβατικό φούρνο:  Καπ κέικ βάφλες, μπισκότα, μακρόν, παντεσπάνι, πατάτες κομμένες σε λωρίδες, πίτσα, ψωμί, σουφλέ, κέικ.
Στην κατάψυξη: παγωτό και κορμό.
Στο ψυγείο: μους, ζελέ με φρούτα, σαλάτες με ζελέ, γλυκό με μπισκότα.

ΧΡΗΣΗ
Μαγείρεμα
Κατάψυξη


Υλικό | S

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Γάντι Σιλικόνης

Γάντι Σιλικόνης 30,6x18,5 εκ.

Το Γάντι Σιλικόνης συνδυάζει την υψηλή αποτελεσματικότητα της σιλικόνης με την άνεση που προσφέρει ένα απαλό και ανθεκτικό ύφασμα. 
Το γάντι είναι ανθεκτικό σε θερμοκρασίες έως 220"C. 
Το τμήμα της σιλικόνης είναι ελαστικό, αδιάβροχο και αντιολισθητικό. 
Εσωτερικά διαθέτει επένδυση από μαλακό ύφασμα (πολυεστέρας και βαμβάκι). 
Μέγεθος κατάλληλο ώστε να χωρά σε όλους τους τύπους χεριών.
Διαθέτει θηλύκι για να το κρεμάτε. 
Το τμήμα με τη σιλικόνη, να το καθαρίζετε αμέσως μετά τη χρήση με νερό και σαπούνι. 
Μην το χρησιμοποιείτε ως σουπλά για να ακουμπάτε ζεστά σκεύη. 
Πλένεται στο πλυντήριο ρούχων σε θερμοκρασία έως 40"C.

Υλικό  ΡΑ

Πανί Καθαρισμού Ούλτρα Σεφ

Πανί Καθαρισμού Ούλτρα Σεφ (με μικρονήματα)
16χ16 εκ.
Το Πανί Καθαρισμού Ούλτρα Σεφ είναι ειδικά κατασκευασμένο για να καθαρίζετε με απόλυτη ασφάλεια και ακρίβεια όλα τα μαγειρικά σκεύη και τα προϊόντα Νέα Ούλτρα Πλας χωρίς γρατζουνιές και καταπόνηση κατά το πλύσιμό τους. Το Πανί καθαρισμού είναι διπλής όψεως. Η μία πλευρά είναι μαλακή ενώ από την άλλη πλευρά η επιφάνεια του είναι σκληρή,

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Νέα Ούλτρα Πλας (ΓΑΣΤΡΕΣ)

Δοχεία κατάλληλα για μαγείρεμα, στο φούρνο όσο και για μαγείρεμα  στο φούρνο μικροκυμάτων αλλά και για άμεσο σερβίρισμα στο τραπέζι.
Είναι κατασκευασμένα από υλικό που αντέχει σε θερμοκρασίες  από -25"C έως +250'C, κατάλληλα για  χρήση στο ψυγείο, την κατάψυξη, το φούρνο μικροκυμάτων και το συμβατικό φούρνο.
Το σύγχρονο και μοντέρνο χρώμα τους, αλλά και το όμορφο σχέδιο τούς τα κάνει ελκυστικά και κομψά για σερβίρισμα στο τραπέζι.
Το στρογγυλεμένο σχήμα τους διασφαλίζει ομοιόμορφο μαγείρεμα.
Αυτόματο έλεγχο ατμού: οι λαβές και το κάλυμμα έχουν σχεδιαστεί ειδικά ώστε να βγαίνει ο επιπλέον ατμός και να αποφεύγεται η υπερβολική υγρασία και το στέγνωμα του φαγητού.
Πολύ καλή διατήρηση της θερμοκρασίας.
Τα φαγητά ψήνονται διατηρώντας τα φυσικά τους υγρά. 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Πάντα να τοποθετείτε τα Νέα Ούλτρα Πλας τουλάχιστον 5 εκ μακριά  από τα τοιχώματα και το επάνω μέρος του φούρνου.
Πάντα να τοποθετείτε τα Νέα ούλτρα Πλας σε καλά προθερμασμένο φούρνο, όχι σε κρύο φούρνο.
Να χρησιμοποιείτε πλαστικά εργαλεία κουζίνας και όχι μεταλλικά, γιατί μπορεί να καταστρέψουν το δοχείο.
Να πλένετε το δοχείο πριν το χρησιμοποιήσετε.
Πριν το τοποθετήσετε στο φούρνο για να μαγειρέψετε, θα πρέπει να σκουπίζετε προσεκτικά το δοχείο και το κάλυμμα για να καθαρίσετε τυχόν υπολείμματα φαγητού, γιατί μπορεί να ξεραθούν και να καούν επάνω στο προϊόν λόγω της υψηλής θερμοκρασίας του φούρνου.

Έξυπνες συμβουλές
Είναι ιδανικά για ψήσιμο ψωμιού και διάφορων κέικ και μπορείτε να δημιουργήσετε γευστικότατα επιδόρπια βάζοντας  φρούτα στο φούρνο σας ή ακόμα και να φτιάξετε υγιεινά μεζεδάκια με πατάτες ή άλλα υλικά στο φούρνο μικροκυμάτων.
Μαγειρεύοντας με το σκέπασμα, επιτυγχάνετε τα φαγητά σας να διατηρούν τα φυσικά τους υγρά και τη, φυσική τούς  γεύση ώστε να έχετε εύγευστα αποτελέσματα χωρίς περιττά λίπη και υγρά.
Μαγειρεύοντας με τα Νέα Ούλτρα Πλας ο φούρνος σας παραμένει καθαρός καθώς με το κάλυμμα αποφεύγεται το πιτσίλισμα.
Καλό να γνωρίζετε
Προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση για μαγείρεμα, ψύξη, αποθήκευση και σερβίρισμα.
Εξοικονομείτε ενέργεια, αποθηκευτικό χώρο και πλύσιμο.
Ευελιξία προσφέρει ατελείωτες μαγειρικές εμπειρίες.
Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό υλικό.

Ευελιξία







Γυρίζοντας ανάποδα το κάλυμμα δημιουργείτε ένα ρηχό πάτο για ψήσιμο.
Μαγειρέψτε σε 2 επίπεδα: γυρίστε ανάποδα το κάλυμμα και τοποθετήστε το πάνω από το δοχείο  του Νέου Ούλτρα Πλάς. Αφήστε το ανοικτό ή καλύψτε με ένα άλλο κάλυμμα.
Τα δοχεία από τα Νέα Ούλτρα Πλας 3,5 λ. και 2 λ. συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα πολύ ψηλό μαγειρικό σκεύος.
Τα Νέα Ούλτρα Πλας τοποθετούνται το ένα μέσα στο άλλο για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου.

Χρήση
Μαγείρεμα
ψύξη
Συντήρηση

Υλικό 
LCP

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΣΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Ντόνατς με γεύση πορτοκάλι

Υλικά για τη ζύμη
200 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 
100 γραμ. καστανή ζάχαρη 
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ 
1 πορτοκάλι 
150 ml γάλα 
1 αυγό 
2 κουταλάκια του γλυκού λάδι
Υλικά για το γλάσο
60 γραμ. ζάχαρη άχνη 
15 ml χυμό πορτοκάλι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο της 180 C στον αέρα, στην κανατά αναμείξεως 1λ ανακατεύουμε το αλεύρι, την καστανή ζάχαρη και τον μπέικιν πάουντερ. 
Χρησιμοποιώντας τον τρίφτη από το κιτ κουζίνας, παίρνουμε το ξύσμα του πορτοκαλιού και το ανακατεύουμε μαζί με το γάλα, το αυγό και το λάδι στο μίνι σέικερ 350 ml
Ρίχνουμε το περιεχόμενο του μίνι σέικερ στην κανάτα αναμείξεως και ανακατεύουμε με τον αναδευτήρα μέχρι να σφίξει το μείγμα, καλό είναι να μην το ανακατέψουμε για πολλή ώρα καθώς το μείγμα θα αρχίσει να κολλάει. 
Τοποθετούμε τη φόρμα σιλικόνης για ντόνατς σε μία κρύα σχάρα και αδειάζουμε ισόποσα το μείγμα σε κάθε θήκη, ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά, αφήνουμε να κρυώσουν για 10 λεπτά πριν τα ξεφορμάρουμε. 
Ετοιμάζουμε το γλάσο ανακατεύοντας με τον αναδευτήρα τη ζάχαρη άχνη με το χυμό πορτοκαλί μέχρι να αποκτήσουμε ένα απαλό και ρευστό μείγμα. 
Αν χρειαστεί προσθέτουμε ένα με δύο κουταλάκια του γλυκού χυμό πορτοκάλι ακόμα. 
Με το νέο πινέλο σιλικόνης αλείφουμε τα ντόνατς με το γλάσο και τα αφήνουμε να κρυώσουν για τουλάχιστον 30 λεπτά. 
Μπορούμε να διακοσμήσουμε τα ντόνατς με επιπλέον ξύσμα πορτοκαλιού 



Συνταγές  tupperware

Πιπεριές γεμιστές με ρύζι και μανιτάρια


Υλικά
8 πιπεριές για γέμισμα κόκκινες πράσινες κίτρινες.
200 γραμ. φρέσκα μανιτάρια 
80 γραμ. ρύζι τύπου Καρολίνα 
2 κρεμμύδια 
2 ώριμες ντομάτες 
2 καρότα
Μισό ματσάκι μαϊντανό 
Αλάτι, πιπέρι 
Λίγη ζάχαρη 
Λάδι 
Νερό
Εκτέλεση
Με το μαχαίρι γενικής χρήσης ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι 24 εκατοστά στη συνέχεια ψιλοκόβουμε πρώτα τα κρεμμύδια και ύστερα τις ντομάτες Στο σπίτι τσόπερ και τα τοποθετούμε στο Μπολ σέρβις 1,1 λ. Με τον πολύ τρίφτη τρίβουμε τα καρότα και το τοποθετούμε και αυτά στο μπολ προσθέτουμε το μείγμα από το μπολ στο τηγάνι με τα μανιτάρια και σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν τα λαχανικά μας. Έπειτα ρίχνουμε στο τηγάνι και το ρύζι ανακατεύουμε λίγο με το κουτάλι αναμείξεως και προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό. Βράζουμε το μείγμα ρυζιού σε χαμηλή φωτιά μέχρι να στεγνώσει από τα υγρά. Με το μαχαίρι λαχανικών κόβουμε τις κορυφαίες από τις πιπεριές και προσεκτικά αφαιρούμε τους σπόρους από το εσωτερικό τους. Πλένουμε καλά τις πιπεριές και αφού στεγνώσουν ρίχνουμε λίγο αλάτι και ζάχαρη στο εσωτερικό τους γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα ρυζιού και τις τοποθετούμε στο ούλτρα πλας παραλληλόγραμμο 3,3l καλύπτοντας με το κάλυμμα του. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 200 βαθμούς Κελσίου για 1 ώρα περίπου.


Συνταγές  tupperware

Κατάλογος Φθινόπωρο/Χειμώνας 23/24

Κατάλογος Φθινόπωρο/Χειμώνας 23/24
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ

Tupperware Μαγειρικά Σκεύη Chef Series

Tupperware Μαγειρικά Σκεύη Chef Series
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ